За нас

HAMBAR не е случайно място, появило се просто така. Създадохме го с много мисъл, любов и желание да предложим на всички влюбени в храната наистина добре приготвено опушено месо, вкусен бургер или хотдог. За нас това не е бърза, евтина и нискокачествена  храна, от която се пълнее. Точно напротив – те могат да бъдат едно от най-вкусните преживявания за небцето.

 

Зад идеята за създаването на това култово място за бургери, опушени ребърца и хотдози в София стои професионалният готвач и един от водещите на обичаното кулинарно предаване „Бон Апети“  Стоян Сейменски. Много от вас са преглъщали пред телевизорите, докато го гледат  да готви, заедно с екранната му партньорка Лора. Други са приготвяли лично рецептите на „Бон Апети“ и знаят от първа ръка, че той не прави компромиси с вкуса.

 

В HAMBAR ще усетите педантичният професионализъм  на Стоян, резултат от опита му като главен готвач в не една и две професионалните кухни, но и артистизмът и свободата, които идват от работата му в „Бон Апети“.  Ще ги доловите не само във вкуса на неговите авторски бургери. Те са и в дизайна, и композирането на менюто, и в еко опаковките, е в отношението към всеки един детайл.

Ние приготвяме храната, на място, от качестени продукти с огромна страст и желание.

HAMBAR-Sing-White

Здравейте, приятели!

Информираме ви, че временно няма да приемаме поръчки през сайта, а само на място. Причината е пролетното издание на „Къмпинг и караванинг експо“, което ще се проведе при нас – на паркинга на хипермаркет „Метро“ на бул. „Цариградско шосе“ 7-11 км – от 14 до 16 май.

Ще приемаме поръчки на (13.05.) до 18:00 часа, а след това от понеделник (17.05.) – както обикновено.

Ако сте сред почитателите на къмпинг туризма и активния живот на открито, може да съчетаете изложението с вкусната храна при нас. Очакваме ви!