За нас

HAMBAR не е случайно място, появило се просто така. Създадохме го с много мисъл, любов и желание да предложим на всички влюбени в храната наистина добре приготвено опушено месо, вкусен бургер или хотдог. За нас това не е бърза, евтина и нискокачествена  храна, от която се пълнее. Точно напротив – те могат да бъдат едно от най-вкусните преживявания за небцето.

 

Зад идеята за създаването на това култово място за бургери, опушени ребърца и хотдози в София стои професионалният готвач и един от водещите на обичаното кулинарно предаване „Бон Апети“  Стоян Сейменски. Много от вас са преглъщали пред телевизорите, докато го гледат  да готви, заедно с екранната му партньорка Лора. Други са приготвяли лично рецептите на „Бон Апети“ и знаят от първа ръка, че той не прави компромиси с вкуса.

 

В HAMBAR ще усетите педантичният професионализъм  на Стоян, резултат от опита му като главен готвач в не една и две професионалните кухни, но и артистизмът и свободата, които идват от работата му в „Бон Апети“.  Ще ги доловите не само във вкуса на неговите авторски бургери. Те са и в дизайна, и композирането на менюто, и в еко опаковките, е в отношението към всеки един детайл.

Ние приготвяме храната, на място, от качестени продукти с огромна страст и желание.

HAMBAR-Sing-White

Здравейте приятели на HAMBAR,
искаме да ви информираме, че на 03, 04, 05 и 06.05.2024 година няма да работим. Очакваме ви отново на 07.05.2024 година.